Om grotere aantallen deelnemers (vanaf 100) in de Registratie Tool in te voeren kunt u gebruik maken van de mogelijkheid deze via een XLS-, .XLSX aan te leveren.

Zorg ervoor dat de bijlage voldoet aan de volgende eisen:

• In de bestandsnaam staan geen tekens als & < > : * % \ ?
  • Het bestand heeft als extensie xls, xlsx
  • U voegt maximaal 20 MB toe. Moet u meerdere  bestanden uploaden in het formulier? Dan mogen de bestanden samen niet  meer dan 20 MB zijn.

Op onze website menuoptie servicedesk/

Start hier met het uploaden van uw bestanden; klik op de button >